HOMEDESPRE CONPIROMMEMBRIISTIRINEWSLETTERCONTACT
CONPIROM

Membrii CONPIROM

Meniul paginii


Pagina principala

Despre CONPIROM

Membrii confederatiei

Acorduri

Stiri & noutati

Newsletter

Contacte

Stiri


ACORD DE COLABORARE ÎNTRE CONFEDERAŢIA PATRONALĂ DIN INDUSTRIA ROMÂNIEI - CONPIROM- ŞI CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE BILATERALĂ ROMÂNIA-BRAZILIA ( BRACC )
În data de 03.08.2011 Confederaţia Patronală din Industrie, Agricultură,...


DREPTUL DE ORGANIZARE ŞI NEGOCIERE COLECTIVA
C98 DREPTUL DE ORGANIZARE ŞI NEGOCIERE...


LIBERTATEA SINDICALA SI APARAREA DREPTULUI SINDICAL
Conferinţa Generală a Organizaţiei Internaţionale a...


KOTRA Cyber Delegation
KOTRA funcţionează ca agenţie guvernamentală sud-coreeană şi are ca...


Informatii


Strategia CONPIROM

Patronatele în România

Legaturi interne


Webmail

Patronatul Industriei de Celuloza si Hartie - ROMPAP


Patronatul Industriei de Celuloză si Hârtie - ROMPAP (înfiintat în 1992) are astăzi în componentă 24 de membri, respectiv absolut toti producătorii de celuloză, hârtii, cartoane si cartoane ondulate din România (20 de societăti comerciale), Institutul de Cercetare si Proiectare pentru Industria de Celuloză si Hârtie

- SC CEPROHART SA Brăila, precum si un număr de 3 membri cu activitate de comert si consultantă în domeniul celulozei, hârtiei si cartoanelor. Membrii ROMPAP sunt localizati în toată tara, din Nord-Est (Suceava) până în Sud-Vest (Turnu Severin).

ROMPAP reprezintă interesele generale si de grup ale tuturor membrilor săi în relatia cu institutiile statului si sindicatele. Deviza ROMPAP peste “Fidelitate, întelegere, competitivitate si competentă”. Patronatul realizează un larg schimb de informatii atât între membrii săi cât si cu organisme europene similare.
Astfel :
- Lunar, se editează un Buletin Informativ care cuprinde, în prima parte, noutăti în Industria de Celuloză si Hârtie pe plan mondial, iar în a doua parte, date statistice colectate de la membri si în interesul acestora, Buletinul are un circuit intern pentru membrii ROMPAP.
- Trimestrial si anual, se realizează buletine informative numai cu date statistice (productii fizice, export, import, consum maculatură, lemn, cifra de afaceri, investitii etc.).
- Trimestrial, se editează, împreună cu Catedra de Celuloză si Hârtie - Iasi, “Revista de Celuloză si Hârtie” numai cu specific tehnic si de cercetare, care realizează schimburi de documentatie si cu alte tări.
- ROMPAP este membru al Confederatiei Europene a Industriei de Hârtie - CEPI, cu care are un intens schimb de informatii si documentare, informatii care se transmit în totalitate tuturor membrilor ROMPAP.
- ROMPAP are reprezentare în Consiliile de Dialog Social la unele ministere, iar în teritoriu are reprezentanti în Consiliile Judetene de Dialog Social, pe diverse domenii.
- O parte din membrii ROMPAP, producători de carton ondulat, sunt constituiti în ARFCO - Asociatia Română a Fabricantilor de Carton Ondulat - care, la rândul ei, este afiliată la organizatia similară Europeană - Federatia Europeană a Fabricantilor de Carton Ondulat - FEFCO.
- ROMPAP pune la dispozitia membrilor săi, dar si a altor organe si organisme interesate, informatiile de care dispune
- ROMPAP militează permanent pentru restructurarea si modernizarea productiei, diversificarea gamei sortimentale si folosirea avansată a materiilor prime recuperabile - maculatura - cu protejarea corespunzătoare a mediului inconjurător. Anual, la nivelul Patronatului Industriei de Celuloză si Hârtie
- ROMPAP, se incheie cu Federatia Sindicatelor din domeniu, Contractul Colectiv de Munca pe ramura si dezvoltă în permanentă dialogul cu sindicatele.


Presedinte: Dl. Adrian Vais
Director General Executiv: Dl. ing. Constantin Chiriac

Contact:
Adresa: P-ta Walter Mărăcineanu 1-3, et. 2, cam 177, sector1, Bucureşti
Tel: 021.315.01.62.
Tel: 021.315.01.75.
Fax: 021.315.00.27.
Email: pich_rompap@yahoo.com; rompap.romania@gmail.com« inapoi la lista de membri

Membri


ACF

APMR

APREL

APROMECA

ASFOR

FEPACM

FPAR

FPSSPR

METALURGIA

NITROFOSFOR

PATROCONS

PATROMAT

PMI

RECOMAT

ROMPAP

STICEF

Legaturi utile


Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România - Brazilia
Guvernul Romaniei
Ministerul Economiei si Comertului
Ministerul Finantelor Publice
Ministerul Justitiei
Ministerul Muncii
Synerplus
HOMEDESPRE CONPIROMMEMBRIISTIRINEWSLETTERCONTACT